![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 3 Answers
0
ی سوال داشتم من مراحل آنلاین رو برای اپلای انجام دادم و در آخر هم اپلیکیشن فی رو پرداخت کردمِ و رفرنس نامبر رو هم گرفتم, اما هیچ جا نه ریز نمراتی نه ریکامی نه داکیومنت دیگه ای اپلود نکردم ولی در وبسایت نوشته شده که باید بفرستین اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم بفرماییدِ
2021-10-02 09:57:00 Toronto دانشگاه #ریز نمرات
3 Reply
الان شما یه یوزر پسورد دارن، وارد میشین، اونجا یه بخش داره میتونین همه این موارد رو اپلود کنین اجازه بدین برگردم خونه براتون اسم اون بخش رو میفرستم
2021-10-02 10:15:00
دوستان سلام. میخواستم بدونم: منظور از statement of academic intent همون کاور لتر هست؟ نکته ی خاصی اگ هست ممنون میشم بفرمایید.
2021-10-06 04:41:00
سلام، خیر، این انگیزه نامه هستش و با کاور لتر فرق میکنه، خیلیم باید روش کار کنین، اینجوری نیست که یه شبه بنویسین.
2021-10-06 04:50:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ریز نمرات
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من جواب پذیرش اومد و خداروشکر پذیرش بهم دادن فقط گفتن باید اصل مدرک و ترجمه را سابمیت کنم و ۱۰۰ دلار هم دیپازیت بدم من قبل مدرک و ریز نمراتم را آپلود کرده بودم مجدد باید ارسال کنم؟
2021-08-29 08:50:00 #Toronto [ریز نمرات] دانشگاه
Following conditions must be satisfied: Submit official undergraduate transcript (hard copy, sealed by the institution) with translation منظور همان ریز نمرات فارسی است؟ هارد کپی منظورش ارسال نسخه فیزیکی نیست که؟
2021-08-29 10:18:00 #Toronto [ریز نمرات] دانشگاه
از کسانی که ویزاشونو سابمیت کردن یا اینکه پاس ریکوئست شدن مدارکی که برای ویزای مقطع ارشد لازمه اصل دانشنامه لیسانس و ریز نمرات هم لازمه یا نه؟؟؟؟؟
2021-08-30 03:55:00 #Ontario [ریز نمرات] دانشگاه
با عرض پوزش خدمت ادمین محترم گروه راستش من ولی چون نمیدونستم از کجا و از کی بپرسم، گفتم اینجا مطرح کنم شاید شما تونستید منو راهنمایی کنید با امید به باز شدن مرزها و امکان ورود به خاک کانادا میخواستم مدارک تحصیلی دخترم رو بدم دارالترجمه کلاس نهم رو تموم کرده و سال جدید میره دهم مدارک مربوط به پایه نهم مثل مدرک فارغالتحصیلی و ریز نمرات نهم کافیه بدم ترجمه؟ یا برای ثبت نام مدارس کانادا مدارک تحصیلی دیگه ای هم باید ترجمه بشه؟؟؟ ممنونم میشم منو راهنمایی کنید? اگه گروه یا کانال تلگرامی رو میشناسید ک
2021-08-30 04:54:00 #Ontario [ریز نمرات] دانشگاه
، اینجا کسی تجربه این را دارد که از طریق سازمان مرکزی دانشگاه ازاد، ریز نمرات لیسانس و ارشد را بصورت رسمی برای دانشگاه ارسال کند؟ فرایندش چطوریه؟
2021-08-31 04:56:00 #Montreal [ریز نمرات] دانشگاه
، با چه پستی از ایران باید ریز نمرات فرستاده بشه به دانشگاه؟
2021-09-01 13:52:00 #Montreal [ریز نمرات] دانشگاه
من می خوام برای یک دوره post graduate اقدام کنم و در ریکوایرمنتها فقط مدرک دانشگاهی و نمره زبان رو نام برده آیا نیازی به ریز نمرات نیست؟ و همچنین رشته ای که می خوام اقدام کنم مرتبط به سابقه کارم هستش چه مدرکی رو باید بزارم؟ ممنون
2021-09-03 00:13:00 #Ontario [سابقه کار] دانشگاه
موقع ارسال ایمیل و سی وی به اساتید نیاز هست ریز نمرات هم بفرستیم؟
2021-09-03 06:56:00 #Vancouver [ریز نمرات] دانشگاه
و عرض ادب برای ترجمه مدارک آیا ترجمه دیپلم و ریز نمرات دبیرستانم لازم هست یا مدارک و ریز نمرات دانشگاه کفایت می کند؟
2021-09-04 02:12:00 #Saskatoon [ریز نمرات] دانشگاه
، این دانشگاه دولینگورو قبول داره و ی سوال دیگه اینکه اینجا مدرکی مثل دیپلما ۲ ساله وجود داره مثلا واسه بیزینس و مدیریت مالی و.. که ثبت نام کرد؟
2021-09-26 07:04:00 #Toronto
، آیا کسی از دانشجوی مستر tourism and leisure هست؟ ازشون در مورد نحوه اپلای سوال داشتم، اگر ممکن باشه ممنون میشم اطلاع بدهند.
2021-09-19 03:25:00 #Toronto
، من در مورد میزان فاند و شهریه این دانشگاه سوال داشتم من با یه استادی صحبت کردم که موافقت کردن منو برای دکتری کامپیوتر بگیره ولی میگه که فاند ۱۹ هزار دلار در سال و به مدت ۳ سال میده میخواستم بدونم این فاند چطور هست برای این شهر و دانشگاه و میشه باهاش سر کرد؟ و اینکه میشه غیر ار این ta هم گرفت؟ خیلی ممنون
2021-09-29 10:02:00 #Toronto
با فوری داشتم من تقریبا ۳هفته پیش دفاع کردم و الان منتظر گرفتم نامه completion letter هستم تا برای pgwp اپلای کنم میخواستم بپرسم من الان که اپلای نکردم هنوز میتونم کار کنم؟ یا اون نامه باید بیاد، برای pgwp اپلای کنم و بعدش کار کنم؟ استادی پرمیتم هم ولید هست تا چندین ماه اینده
2021-09-16 10:57:00 #Toronto
من میخوام از طریق WU Global Pay شهریه یک ترم این دانشگاه رو پرداخت کنم از طریق یه بانک تو ترکیه، میدونید چه اطلاعاتی لازمه که به کارمند بانک بدیم که مراحل رو درست انجام بدن؟ من خودم اونجا نیستم نمیتونم از نزدیک بپرسم توی سایت student accounts خودشون یه راهنمایی گذاشتن و در نهایت به یه دیسکلیمر و لینک که وارد سایت WU میشه هدایت میشیم ولی نمیدونم این مسیر مال وقتیه که دانشجو پرداخت کنه یا بانک هم باید از این طریق انجام بده؟
2021-08-29 11:55:00 #Toronto
توی سایت دانشگاه میخوام اپلیکیشن آنلاین رو کامل کنم ولی برای زمان شروع تحصیل هنوز fall 2022 باز نیست و آخرین زمان winter 2022 هست کسی میدونه کی اپلیکیشن برای پاییز باز میشه؟
2021-09-07 01:41:00 #Toronto
ادمین محترم و لطفا یه همفکری به بنده بدین ، اینکه بین این دانشگاه و مموریال کدوم رو برای اپلای ترجیح میدید ؟ از هر لحاظ که خودتون بهتر میدونید ، هزینه ها ، بحث ویزا، موقعیت مکانی ، دسترسی و اساتید، خود دانشگاه و .
2021-09-18 10:03:00 #Toronto